In deze portfolio zie je de schilderijen die Bobientje al in opdracht heeft gemaakt. Wil jij ook een persoonlijk schilderij laten maken? Geef Bobientje dan iets meer informatie over het kind en zij zet de meest originele en creatieve ontwerpen op doek. Alles is mogelijk!

De naam van het kind of een sterrebeeld kan voor Bobientje al een goede bron van inspiratie zijn. Specifiek voor een kraamkado kan dat bijvoorbeeld juist het geboortekaartje zijn, omdat de ouders die vaak vol liefde hebben uitgekozen. Neem dus nu contact op met Bobientje en ze geeft je graag meer informatie over prijzen en bestellingen. Bij een bestelling kiest ze vervolgens samen met jou het ontwerp, de kleur en het formaat. Zo ontstaat het ideale schilderij voor de kinderkamer.

Bobientje’s schilderijen worden in een hoogwaardige acrylverf geschilderd op een 3D katoenen doek (3,5 cm dik). Dit doek wordt gespannen op een houten frame. Standaard maten voor deze frames zijn 30x30 cm, 40x40cm en 50x50 cm. In overleg zijn er eventueel ook andere maten mogelijk. De zijkanten van het schilderij worden ook geschilderd, zodat het schilderij zonder lijst kan worden opgehangen.

Voor meer informatie, bestellingen en specifieke wensen kun je contact opnemen via info@bobientje.nl